Hopla, nieuwe 30

Kijk eens eventjes aan.

Woordjes vloeiden weer eens rijkelijk uit mijn toetsenbordje, en niet omdat ik die eindelijk eens ging wassen na het lettervermicelli incident afgelopen zomer. Nee, echt met typen en zo. Zie, ik leef nog wel een beetje.

Gewoon even een nieuwe 30 online gezet; HIER

 

 

Nou, tot over 6 maanden weer hè.

KB22: Een Oceaan om in te vluchten

kbkop0022

Hoi.

Dat is een eeuwigheid geleden, niet waar? Nou, de drukte is weer een beetje achter de rug en dus weer hoogtijd om eens iets nieuws te tikken. Bij deze dus. Op die goeie ouwe dinsdag, zo uit mijn toetsenbord, via de Ziggo, bij jou op het scherm. Alsof het niets is. Ik ben benieuwd hoeveel geboden er zouden zijn als ze destijds al deze techniek hadden gehad.

Tot snel weer.

PS.
Ik zoek nog een Giratina. Iemand?

Read more

Geeheef mij, een teeeeken van leeeeeven…

Laat me horen, hoe het met je gaaaaaaaaaaaaat.

 

Nou. Het gaat prima, maar ik ben een beetje druk met wat freelance-klussen die mijn tijd om fijne verhaaltjes te schrijven een beetje reduceert tot luttele minuten. Als ik dan net koffie heb gezet, is de tijd alweer voorbij.

Maar vanaf januari wordt het alweer rustiger. Tenzij ik nieuwe klussen binnensleep natuurlijk. HA!

 

Nou doei hè.

Hoi 2014!

Hallo. Soms heb je dat hè. Dat je toe bent aan vernieuwing. En wat doe je dan als doorgewinterde WordPress gebruiker? Precies. Dan friemel je in tien seconden een nieuw thema op je site, klungelt in luttele minuten een afgrijselijke banner in elkaar en klaar is Jaap. We kunnen de toekomst weer tegemoet. Want het gaat natuurlijk om de inhoud, niet om het uiterlijk. Vraag maar aan Steve Jobs.

In de komende weken zal ik vast zo nu en dan de behoefte hebben er wat meer aan te sleutelen. Dus blijf voorlopig even weg hier en kom over geruime tijd weer terug. Dan zul je je verbazen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon de boel hier in de gaten houden, dan heb je nog wat te bespreken bij de koffieautomaat op kantoor.

“Hedde gij dat nieuwe templeetje gezien op Jaap’s site?”
“Jah, vanmorgen was de tekst heel even in een andere blauwtint dan gisteren!”
“Vet!”
“Ja, maar ik zou toch graag een mooiere foto willen, eentje waar ik van genieten kan.”

Wauw. Ik ben echt net Apple.

 

Werk in uitvoering; het bewijs.

ondertussen op de redactie

Kijk. Het komt wel eens voor dat ik dus geen nieuw verhaaltje post. Dat komt niet doordat ik nogal moeite heb om mijn Pikmin uit de klauwen van allerlei gespuis te houden, maar omdat Rome’s stedelijke herinrichting niet in één dag verzonnen en uitgewerkt is. Maar, om te bewijzen dat ik hier niet mijn tijd verdoe, een heuse actiefoto van mijzelf.

Zie mij druk zijn! Pfffffff

UPDATE:

Nou, nog eentje dan.

Concentratie

KBXX: Het bizar korte avontuur van Reginald de Sprinkhaanverjager.

 

kbkop0020

Wauw, aflevering 20 alweer.

#supertrots #feestje #opjebolleoog

Read more

Kort Broekje 19

kbkop0019

 

De frequentie van deze rubriek is wat variabel aan het worden. Dat is niet erg, vind ik. Nu even een tussenderpje, een redelijk snel in elkaar geflanst prutsverhaaltje met een beschamende tweede laag en een belabberde thematiek. Het gaat over de verschillen tussen mensen die op het oog gelijk zijn, maar wiens leven om welke reden dan ook een heel andere wending neemt. Het gaat over de zin van het bestaan en dat je die zin vooral zelf moet invullen. Diep hè?

Read more

Korte Broek 18

kbkop0018

Zo. De vakantieperiode zit er weer op. Dus dan ligt er een nieuw verhaaltje klaar. Zoals het hoort. Want wat is er nu leuker dan jezelf met een kan koffie opsluiten in je man-den en de zon negeren terwijl je vingers over het toetsenbord glijden? Niets toch? Nou dan.

Read more

Korte Broek 17

kbkop0017

Een schandalig mooi verhaaltje weer vandaag. Maar dan echt. Dit is mijn favorietste verhaaltje ooit.

Read more

Korte Broek 16: Push The Sky Away

kbkop0016Vele weken later dan gepland maar eindelijk hier; de langverwachte tweede aflevering van epos-in-wording 30, Push The Sky Away.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

Read more